Tyrkiet er oplagt til golfrejser

Tyrkiet er oplagt til golfrejser

Tyrkiet er blevet en mere og mere attraktiv feriedestination for os danskere – og med god grund. Det varme vejr, de venlige lokale og den gode mad er alt sammen noget der trækker i os. Men Tyrkiet kan byde på meget mere end det!

Er du en golfentusiast, vil golfrejser til Tyrkiet helt sikkert være noget du burde overveje. Og med all inclusive golfrejser til Tyrkiet er der masser af muligheder for at slappe af. Så skal du KUN tænke på at spille golf. Lige fra Istanbul i nord til Alanya og Antalya i syd.

Hvis du vælger golfrejser til Tyrkiet, er du ikke kun sikret godt vejr, god mad og et gæstfrit folk, men også baner i international standard, som kun bliver endnu bedre af den smukke natur, der omgiver én.

Det er varierende med, hvor mange huller der er, men du kan være sikker på, at hvis du vælger golfrejser til Tyrkiet, så er banerne lavet af dygtige arkitekter, der har formet banerne, lige som de skal være. Og hvis du allerede har været på golfrejser til Tyrkiet og oplevet de fleste af banerne, kan det fortælles, at der i fremtiden er 2-3 nye baner på vej, af ligeså høj standard. Altså stiger antallet af baner fremover.

Ved golfrejser til Tyrkiet, skal du heller ikke køre langt, for at få stillet din golflyst. Ofte er hotellerne nemlig en integreret del af golfbanerne, så det tager ikke lang tid at komme hen på banerne, som er nyklippet og kort.

Derudover kan du tilmelde dig Vestjyske turneringer, hvis du ønsker golfrejser til Tyrkiet. Så hvis du er konkurrencepræget, er det måske endnu en bevæggrund for at tage af sted hurtigst muligt.

Du kan vælge at planlægge det hele selv, eller også kan du få folk til at gøre det for dig. Der findes adskillige danske rejseselskaber, som kan planlægge alt lige fra hotelværelse til starttid på golfbanen. Det er alt sammen op til dig, hvis du ønsker golfrejser til Tyrkiet.

F.eks. kører Bravo Tours og Primo Tours med billige afbudsrejser, så du kan få det lidt billigere end den oprindelige pris. Eller også kan du vælge Krone Golf Tours, som er specialister i at finde golfferier, og hvis du ønsker golfrejser til Tyrkiet, kan de helt sikkert hjælpe med det.

Alt efter perioden, ligger priserne på hotellerne mellem 6.000 og 10.000. Det er selvfølgelig en del penge, men man får med sikkerhed fuld valuta for pengene, hvis man virkelig ønsker golfrejser til Tyrkiet.

Der er også masser af ting at se, når man er på golfrejser til Tyrkiet. Det er hovedsageligt naturen der trækker folk væk fra golfbanen, eller også – hvis man bor tæt på en stor by – alle butikkerne og de forskellige markeder, der sælger billige ting.

Golfrejser til Tyrkiet er helt sikkert noget som man bør overveje kraftigt, da det kan tilbyde ligeså høj kvalitet som i Europa, så du kan få en fantastisk golfferie. Der er ikke andet at sige end, hvis du vælger golfrejser til Tyrkiet, er du sikret høj standard, bedre vejr, god og billig mad og et fantastisk gæstfrit folk!

admini

Lukket for kommentarer.