Leder du efter drømmerejsen? – sådan gør du!

Leder du efter drømmerejsen? – sådan gør du!

Find drømmerejsen på denne lette måde

Du har lyst til at rejse på ferie. Måske i en uge, måske to uger eller endda i en hel måned. Men hvor skal rejsen gå hen? Vi leder og leder og det er så bøvlet at finde den rigtige destination. Ikke fordi der ikke er nok steder at rejse til, men fordi vi vil være sikre på at det er DEN rigtige destination eller rejse vi har valgt. For hvad nu hvis, at vi har valgt en destination hvor der faktisk var langt til stranden? Eller sandstranden faktisk bestod af sten? Det vil være skidt og rigtig ærgerligt. Der er heldigvis råd forude. Med Travelday kan du finde drømmerejsen hurtigt og nemt.

Hvad vil du gerne finde?

Med travelday er det slut med at bestemme destinationen ud fra billige flyrejser. Det er slut med at søge i flere dage, efter de rigtige hoteller og det er slut med at bruge uger på at finde den rigtige rejsedestination! Med travelday skal du kun tage stilling til, hvornår du vil rejse og hvor du rejser fra. Herefter kommer deres algoritme med rejseforslag ud fra de bedste og bedste priser. Du kan herefter tilføje krav til budgettet og hvilke rejsetype det skal være. Har du derudover ønsker til destinationer som rejsen skal inkludere, eller krav til steder du hvert fald ikke skal hen – så vælger du bare det til. Herefter kommer de med forslag til rundrejser som består af fly, hotel og samtidig kan du se lokale aktiviteter. Er det ikke nok, kan man oprette en profil med personlige interesser, efterfølgende er disse med i overvejelsen når rejsen skal bestemmes.

 

Smart med en online rejsefinder?

Lyder det ikke smart? Du er hermed færdig med at bruge tid på at lede efter destinationer som passer til hele jeres rejsegruppe. Du er færdig med at lede efter gode tilbud og du er færdig med at undersøge en masse på forskellige platforme. For travelday har samlet det hele i en pakke og gør det dermed nemmere at planlægge og bestille en rejse til flere destinationer.

Har i f.eks. et ønske om at komme til Bahamas og Florida men ved ikke præcis hvor. Så kan I blot vælge de to områder og herefter kommer maskinen med forslag til rundrejser i disse områder. Smart ikke?

 

Det bliver derfor meget nemmere at finde den rigtige rejse, planlægge den og bestille fly og hotel på egen hånd. Fordi det hele er samlet i en pakke og dermed utrolig simpelt. Med travelday finder du din rejse billigt, med en nem bookingproces og stadig af en høj kvalitet fordi det nu foregår digitalt.

admini

Lukket for kommentarer.