Disse indrejseregler bør du kende når du skal til Vietnam

Disse indrejseregler bør du kende når du skal til Vietnam

Er du klar til at vinke farvel til det omskiftelige, kolde og regnfulde danske vejr? Pak din rejserygsæk med sommertøj og tag tværs over jorden for at besøge en af Sydøstasiens mest populære destinationer; Vietnam. Vietnam er kendt for at være et naturrigt land med venlige mennesker, en dramatisk og spændende historie og ikke mindst legendarisk gastronomi. Du er garanteret uforglemmelige oplevelse for livet med Vietnam som dit rejsemål.

Indrejse regler i Vietnam

Når du skal rejse til Vietnam, er det vigtig at du gør dig klog på indrejsereglerne for landet. Det er et krav, at du har et gyldigt pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter din afrejsedato fra landet. Derudover er et visum påkrævet for alle former for rejse både hvis du rejser ifølge af forretning eller studie, eller hvis du blot rejser som turist.

Indrejserestriktioner i forhold til COVID-19 er blevet lempet på i 2022, således at du via en turismeforsøgsordning kan rejse som turist i landet. Dette kan du undersøge nærmere gennem et vietnamesisk rejsebureau, hvis du er interesseret. Det påkræves også at indrejsende i Vietnam, får foretaget en Covid-19 test senest 72 timer før indrejse i landet.

Derudover anbefales det at man undersøger de seneste informationer vedrørende, hvilke vacciner, der anbefales, når man rejser i landet.

Bliv klar til din rejse med visum

Det er essentielt, at du, som noget af det første, får styr på dit visum, når du skal ud og rejse. Det er en god ide, at komme i gang med at undersøge reglerne for visum og ansøge i rigtig god tid, da det godt kan tage flere uger at behandle din ansøgning. På e-visa.dk finder du alt praktisk information, der er værd at vide vedrørende indrejsevisa til forskellige populære rejsemål.

Læs alt om, hvilke krav der er til dokumenter, når du rejser til Vietnam, og få hurtig og let udfyldt din lovpligtige visumansøgning på blot 5-10 minutter. Vær opmærksom på, at det godt kan tage nogle uger, før du modtager dit elektroniske visum, derfor anbefaler vi, at du er tidlig ude. Du finder alt vedrørende priser på visum og varighed for behandling af dit e-visa samlet på siden, så du let og enkelt kan finde de nødvendige informationer og dokumenter til din rejse.

Få styr på de praktiske hurtigt og effektivt, så du kan begynde at planlægge alle de sjove og spændende oplevelser på din rejse til Vietnam.

admini

Lukket for kommentarer.