Underholdning på flyet på vej til din destination

Underholdning på flyet på vej til din destination

Når man vælger, at tage på ferie så kan det være svært at overskue flyveturen. Især hvis det er en længere flyvetur der tager timevis. Så hvad kan man egentlig lave i flyvemaskinen mens man venter på, at ankomme til sin destination?

 

Listen af idéer herunder afhænger lidt af om du rejser alene eller om du rejser med en makker eller din familie.

 

Spil et spil

Hvis du rejser sammen med en ven eller en kæreste, så er det oplagt, at man skal tage sig et spil. Der er mange spil man kan spille på et fly – hvis der selvfølgelig ikke er turbulens. Af idéer til spil på flyveturen kan nævnes ludo, skak, casino, 500, kalaha eller kinaskak.

 

Hvis du rejser alene så kan spil som 7-kabale, edderkop kabale, napoleon kabale eller et mobilspil nævnes.

 

Læs en bog

Ja, vi ved det godt – det er en kliché, at man kan læse en bog på flyveturen. Men det er altså et solidt råd. Du har endelig tiden til, at slappe af og indleve dig i bogen på en anden måde – for hvad skal du ellers lave? Hvis du sad derhjemme, ville du formentlig hele tiden opleve forstyrrelser på den ene eller anden måde.

 

Lyt til en podcast

Denne er lidt i samme kaliber som ovenstående. Men mens du sidder og slapper af og forhåbentligt nyder udsigten, så kan du lytte til de bedste podcasts imens.

 

Læs op på din destination

Hvis ikke du har gjort det hjemmefra, så kan du researche din destination. Hvis din destination er eksempelvis Grønland, så kan du finde ud af hvad der er af aktiviteter og seværdigheder i Grønland. Det kunne være, at du ville på hvalsafari eller at du har lyst til, at se museerne i Nuuk.

 

Skal du til Paris kunne det jo godt tænkes, at du ville en tur i eiffeltårnet eller at du ville se verdens måske mest kendte museum Louvre – hvor maleriet af Mona Lisa hænger.

 

Du kunne jo også sove turen væk

Hvis du er en garvet turist, så kan det jo godt være, at du har prøvet det hele før og det er ren rutine for dig. Her kan du jo vælge, at tage dig en lur så du er frisk når du ankommer til din destination.

 

Uanset hvad du måtte vælge, at foretage dig på vejen til din destination, så vil det altid være svært, at skulle finde underholdning i 10 kilometers højde.

admini

Lukket for kommentarer.