Tricks til brudens polterabend der inkluderer sol, ferie og drinks

Tricks til brudens polterabend der inkluderer sol, ferie og drinks

Der er ingen der har sagt at en polterabend skal holdes der hvor du bor. Du kan rejse til sydens sol og holde en lille ferie med dine veninder. En af aftenerne kan I kalde for polterabend. Reglerne for hvor og hvordan bliver hele tiden mere flydende. Du kan lige så godt få en lille ferie, sol og et par lækre drinks, nu du er i gang. Husk på at ideen er, at du kun bliver gift en gang og dermed også kun har en polterabend. Sørg for at den bliver mættet med gode minder til fremtiden.

Ægteskab er for evigt

Ægteskabet er lige rundt om hjørnet. Det er afslutningen på dit frie liv med veninderne. Fremover vil du være en gift kvinde. Dit ægteskab vil være hævet over veninderne. For evigt vil din mand og jeres lille familie være det vigtigste i dit liv. Veninderne forsvinder ikke, de er bare ikke længere det vigtigste i dit liv. De kommer på andenpladsen. Polterabend er din sidste aften i total frihed. Måske du ikke selv bestemmer helt hvad der skal ske denne aften. Uanset hvad der sker må du sørge for at det bliver uforglemmeligt. Ægteskab er alvorligt og for evigt. Du må ikke spilde denne sidste aften på endnu en tosset tur i byen. denne aften skal være spektakulær og printes ind i hukommelsen.

Mandestrip

Måske du ikke har overvejet det før. Mandestrip er nøjagtigt det, det lyder som. En super lækker ung mand som leverer et super frækt show. Du kan vælge at han skal ligne din kommende ægtemand, eller måske ham prinsen fra dine drømme. Hårfarve, højde og drøjde, du bestemmer selv. Selv om det er dine veninder der bestemmer, ved de jo nok godt hvad du foretrækker. Det behøver ikke være mere løssluppent, end du kan holde til. Det er et show ligesom andre shows, så du kan sagtens holde dig i baggrunden og bare kigge på. Husk på, polterabend skal være noget særligt. Noget I ikke plejer at gøre og noget som I vil huske i rigtig lang tid.

Veninder er for altid

Veninder er uundværlige. Nogen af dem har du kendt længe. Måske hele livet. Andre er nye og måske kollegaer. Sammen er I den lille gruppe der fejrer at du skal giftes. I fejrer også din sidste aften i frihed. Denne aften betyder også noget for jer som veninder. Det i husker som fælles oplevelser, er det der binder jer til hinanden. De kvinder, som er ved din side denne aften, skulle gerne være dem, der er der for altid. Som du vil være der i tykt og tyndt for din mand, vil dine veninder være der for dig. Sørg for at gøre denne aften mindeværdig.

admini

Lukket for kommentarer.