At opdage Thailand og det glemte Laos på cykel

At opdage Thailand og det glemte Laos på cykel

At opdage Thailand og det glemte Laos på cykel i det nordlige og se bjergstammer og flodernes

rige er helt unik som må og skal opleves.

Laos er på mange måder Sydøstasiens glemte land.

Klemt inde mellem de store lande Kina,Vietnam og Thailand ligger det lille smukke regnskovsklædte bjergrige, som lige fra Khmer-perioden i 1200-1300 tallet til USA`s “hemmelige krige” i 1970`erne, har måtte gebærde sig på diplomatisk vis.

Asian Cycling Tours tager jer med til dette smukke næsten uberørt land som i dag prøver at finde sine egne ben, om det vil lykkes vil kun fremtiden vise men måske den spirende øko-turisme vil

bringe landet til en selvstændig nation.

Den laotiske natur er nemlig stadig intakt og helt enestående, og byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Det er svært at forestille sig noget bedre sted at rejse hen, hvis man er til naturoplevelse.

Vi starter turen i det nordlige Thailand i den berømte by Chiang Mai og oplever en region fyldt med bjerge, dale, templer og floder af helt enestående natur. Efter fem dages uforglemmelig naturoplevelse og cykling krydser vi grænsen til Laos, hvor endnu en kæmpeoplevelse venter os på cykel og en uforglemmelig sejlads på floder.

Hele cykelturen er over 11 dage og der vil være meget bjergkørsel på jord- veje med en del huller så det er rart med vores fjedrende forgaffel på vores Trek 4500 cykler. Vores perfekte tur er med dansk talende tour leder, lokal engelsk talende guid fra Laos.

admini

Lukket for kommentarer.