De bedste håndklæder til strandturen

De bedste håndklæder til strandturen

Sommeren er over os og heldigvis er der ikke nær så varmt i Danmark som i syden lige nu. Dog kan det sagtens være, at I har bestilt en rejse sydpå og det bliver også dejligt at blive gennem varmet efter en lang vinter, der har været kold og varet meget længe. Når I så skal til stranden, enten her i Danmark eller i syden, skal I bruge nogle gode håndklæder og her ser vi nærmere på, hvilke håndklæder, der vil være gode at tage med på strandturen. Læs med her.

De bedste håndklæder til strandturen

Når I skal ligge på en mondæn strand i Nice i Syd Frankrig eller på stranden ved Amager Strandpark eller et helt tredje sted med Danmarks lange kyststrækninger med sandstrande, så skal I bruge håndklæder både til at ligge på og til at tørre jer med. Her kan håndklæder i bambus være helt ideelle af mange årsager. De er:

  • Super bløde
  • Har en god sugeevne
  • Er bæredygtige og GOTS certificerede som er jeres forsikring for miljøvenlige og hudvenlige materialer
  • Er lette i vægt at transportere og tørrer hurtigt i solen

Tag håndklæder med af bambus til store og små

Har I børn, der også elsker en god strandtur med badning, lavning af strandslotte og solslikkeri, er der al mulig grund til at bruge håndklæder til dem, der er af bambus. De er fri for skadelig kemi mod børnenes hud og dermed er I sikre på, at I træffer et rigtigt valg på jeres børns helbreds vegne. Det kan være dejligt for barnet, når det har badet, at blive svøbt og tørret af et super blødt håndklæde i bambus. Barnet og hele familien kan også ligge på håndklæderne og solbade og nyde vejrets sol og varme.

Pak kufferten med bambus håndklæder

Hvis I har booket en ferierejse med fly til sydens sol, kan I med fordel pakke kufferten med bambus håndklæderne. I er sikret, at I får jeres egne håndklæder og ikke hotellets håndklæder, der er vasket mange gange og brugt af andre hotelgæster. Det kan være rart at bruge sit eget og også vide, at det er fri for skadelig kemi og lige det materiale, som man selv ønsker. Pak både badehåndklæder og håndklæder til at tørre hænderne i. Det kan også være en fordel her post Corona at I har jeres egne håndklæder, som andre ikke har brugt og dermed overført bakterier og vira til. Det giver en helt anden tryghed og I kan også lægge dem på strandstolene ved poolen og dermed markere, at dette er jeres område, fordi håndkæderne skiller sig ud fra de andre håndklæder i materiale, farve og facon. Så kan børnene nemt finde deres pladser ved poolen.

admini

Lukket for kommentarer.